logo

Оцінка Соціально-економічний Розвитку Регіонів України У Докризовий І Посткризовий Періоди І А Бевз Ефективна Економіка 7 2013

Заповідник є улюбленим місцем для екскурсантів віком від наймолодших до пенсіонерів у всі пори року, а особливо влітку та восени. Забезпечення своєчасної та у повному обсязі виплати заробітної плати та проведення розрахунків за спожиті енергоносії в установах та закладах, які фінансуються за рахунок місцевих бюджетів району. Зайнятості громадян, які потребують соціального захисту і не https://ekvytok.if.ua/ здатні на рівних умовах конкурувати на ринку праці. Реалізації державної інформаційної політики на території району, області через розміщення інформації, на всі інтернет-видання району, електронні та друковані засоби масової інформації. Розширено перелік надання адміністративних послуг для задоволення потреб внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих в наслідок агресії росії.

Актуальна інформація про економічний розвиток регіонів

Початок воєнних дій кардинально змінив транспортну карту української зовнішньої торгівлі, що вимагає перебудови транспортної інфраструктури під потреби максимального задоволення експортного потенціалу української економіки, а також відповідати потребам оборонного комплексу. За останні роки було багато зроблено для розвитку дорожньої інфраструктури Львівщини. Варто наголосити, що це завдання має вирішуватись у тісному зв’язку з будівництвом нових конкурентних переваг регіону, основ для його інноваційного розвитку. Викликом для України і для Львівщині є створення інфраструктури, яка дозволить повноцінно використати потенціал міжнародних транспортних коридорів. Через Захід України, в тому числі й територію Львівської області, проходять міжнародні транспортні коридори А3 і А5 (з Південної та Центральної Європи), що робить Україну, і Львівщину, зокрема, повноцінним учасником економічного простору Тримор’я – від Середземного моря до Балтики і Чорного моря. Проте активність України в цьому процесі є недостатньою.

В області функціонує комунальний заклад «Обласний комплексний центр надання соціальних послуг» (далі – Центр), клієнтами якого є особи, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Притулок розрахований на одночасне перебування 30 осіб. В 2022 році в області функціонували 2 патронатні сім’ї, до яких з метою тимчасового догляду, виховання та реабілітації влаштовано three дітей. Крім того, у червні 2022 року Вінницьким обласним центром соціальних служб проведено навчання кандидатів у патронатні вихователі та їх помічників для 2 сімейних пар.

Реконструкція, капітальний та поточний ремонт об’єктів укриття, бомбосховищ, захисних споруд в установах, організаціях та підприємствах бюджетної сфери, багатоквартирних житлових будинків Кам’янського району. Зміни традиційних ринків збуту, продовження просування продукції підприємств-виробників на нові перспективні ринки ЄС, Азії та інших країн світу. Середньомісячна заробітна платапрацівників області за 2021 рік становила грн., що на 24,5 відс. Більше, ніж за 2020 рік та майже у 2 рази перевищила рівень мінімальної заробітної плати (6500 грн.). До бюджету Пенсійного фонду за 2021 рік надійшло 220,4 млн. Страхових внесків, що на 27,5 відс.

“купуй Американське” Як Працює Локалізація У Світі І Що Не Так З Цим В Україні

Граціотова Ганна Олександрівна – к.е.н., ст.викл. Кафедри публічного управління та адміністрування Національного університету «Одеська політехніка». Ткач Костянтин Іванович – д.е.н., професор кафедри публічного управління та адміністрування Національного університету «Одеська політехніка».

Міжнародна Науково-практична Конференція

З початку дії програми сформовано інформаційну базу вільних виробничих приміщень та інших приміщень різної форми власності, різного розміру та характеристик, яка налічує наразі понад 300 пропозицій. Наразі на території області працює 31 мала гідроелектростанція встановленою потужністю 24,187 МВт. У Іллінецькій територіальній громаді в опалювальному пункті школи села Тягун з метою економії використання природного газу, додатково встановлено твердопаливний котел потужністю eighty кВт. Впровадження ресурсо- та енергозберігаючих технологій в системі життєзабезпечення населених пунктів. Сталий розвиток аграрного виробництва, розширення сфери органічного виробництва та активізація сільськогосподарської дорадчої діяльності. Баланс зовнішньої торгівлі є позитивним, сальдо балансу становить 524,7 млн дол.

Контактна Інформація

Збереження культурної спадщини, сприяння розвитку культури і мистецтв та креативних індустрій. Залучення міжнародної співпраці у культурній сфері. Створення належних умов для збереження та розширення доступу громадян до документів Національного архівного фонду. В області забезпечено розвиток 72 видів спорту, серед яких 25 – літніх олімпійських, 2 – зимових олімпійських, 27 – неолімпійських видів спорту та 18 видів спорту серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями, що дало можливість до занять видами спорту залучити особи.

За звітний період розглянуто та погоджено 19 переліків заходів з поліпшення санітарного стану лісів на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду. Погоджено 2 ліміти на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного значення та затверджено four ліміти на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення. За рахунок спонсорських коштів здійснено поточні ремонти внутрішніх приміщень в Гайсинській, Пішанській, Ямпільській, обладнання внутрішньої вбиральні в Шпиківській, ремонт водостічної системи Немирівської дитячих музичних школах (понад 140,zero тис. грн).

Проводяться консультації щодо забезпечення фінансування розроблення технічної документації та встановлення меж об’єктів природно-заповідного фонду коштами місцевих бюджетів територіальних громад. На виконання Закону України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації» протягом 9 місяців 2022 року здійснено оплату послуг з висвітлення діяльності органів влади у сумі 375,6 тис. У 2 територіальних громадах області (Краснопільська сільська, Кунківська сільська), в яких не створено комунальних надавачів соціальних послуг – укладено договір з сусідніми територіальними громадами для надання соціальних послуг шляхом надання субвенції на вищезазначені цілі.