logo

Ресторани Трускавця : Відгуки, Меню, Ціни, Адреси, Фото Кращі Ресторани Трускавця

Звісно, ми також приймаємо оплату готівкою. Якщо ви трохи поспішаєте, ми запакуємо ваші страви на винос. Наші приміщення — до ваших послуг для приватних вечірок.

ресторани для весілля трускавець

А менш ніж за годину, кур’єр привезе лазанью, пасту або піцу на тонкому тісті прямісінько до вашого дому. Наші ресторани – це заклади, де гостей чекає не тільки вишукане меню, а й особлива атмосфера комфорту та затишку. Ресторан української, європейської, домашньої та авторської кухонь, смачна піца, можливість доставки їжі. Банкетний зал до 200 осіб, жива музика. Риболовля, відпочинок в лісі.

Поширені Запитання

Зареєструйтеся та користуйтеся безплатним Wi-Fi, залишаючись на зв’язку з друзями. Затишна атмосфера, смачні страви української та європейської кухонь, жива музика на замовлення, доставка їжі. Працюємо щоденно, без вихідних. У нас є власна літня тераса, банкетний зал, жива музика, дитяча кімната. Будемо раді бачити вас у нашому сімейному ресторані або привезти для вас страви з доставкою.

Звертайтеся до нас, і ми знайдемо для вас підхожий час. Весілля у незабутній атмосфері — ми спеціалізуємося на масових заходах і з радістю допоможемо вам в організації цього великого дня у вашому житті. Наша українська кухня пропонує цілий ряд смачних страв, з любов’ю приготовлених для вас.

Банкетний зал до forty осіб, жива музика. Запрошуємо вас до себе. Ми будемо раді вітати вас сьогодні ввечері у нас. У нас можна без проблем розраховуватися Mastercard, картою VISA, безконтактним платежем і бaнківським переказом.

Огляд найкращих закладів, які слід відвідати у Трускавці. Правильний вибір гриндера може суттєво полегшити ваше життя та підвищити смакові якості. Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії Культурно-мистецькі заходи часу і коштів. Харчування – один з найбільших с… Ми пропонуємо поєднати якісну організацію конференцій, корпоративних заходів, ділових зустрічей та семінарів з колоритним відпочинком у Трускавці.

💬 Відгуки

Наша команда ресторанного сервісу на чолі з шеф-кухарем створить неповторне меню для свята з урахуванням Ваших смаків та всіх Ваших побажань. Веранда – одне з популярних закладів у м.Трускавець. Всього ж мережа нараховує 66 точок по всій країні. Меню Веранди не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана.

Ресторан “pizza Celentano”

Ми подбали про швидку доставку італійської їжі у будь-який куточок міста. Наші шефи почнуть готувати страви, щойно отримають замовлення. А кур’єри — подбають про те, щоб все приїхало до вас свіжим, смачним та ароматним. Dolce Vita – затишний сімейний ресторан, де відвідувачі можуть скуштувати різноманітні страви італійської кухні.

Чудово підходить для святкування весілля, днів народжень та корпоративної вечері. З вікон ресторану відкривається чудовий краєвид на місто та гори. Саме в Дольче Віта в Трускавці — італійська кухня на будь-який смак. Як в сонячній Італії, але поряд з домом.

Перші страви — у нашому ресторані ви можете скуштувати Неаполітанський грибний суп, Овочеве мінестроне, італійські крем-супи та консуме. Те, що треба для смачного й корисного обіду. Mirotel Resort & Spa- ідеальне місце для проведення урочистостей, будь-то розкішне весілля або корпоративне свято.