logo

Скільки Коштує Відпочинок На Мальдівах: Казка В Індійському Океані Турпошук

Якщо ви їдете у відпустку на Мальдіви з Києва, не варто брати теплий одяг. Але вам доведеться взяти плащ і парасольку, а також взуття, в якій можна ходити під дощем, особливо якщо ви подорожуєте між квітнем і вереснем. З грудня по квітень на островах сухо і жарко, саме в цей час потрібно їхати на Мальдіви, якщо ви хочете пірнати. Мале – це основний і найбільший центр всіх островів і столиця, і порт одночасно. Тут добре розвинена готельна база та інфраструктура. Безліч магазинів, кафешок, дискотек та базарів, де можна придбати екзотичні фрукти та морепродукти.

Замовляючи тур у нас, ви гарантуєте собі шикарний відпочинок. Мальдіви – острівна держава, розташована на групі атолів в Індійському океані. Км2, а єдине місто в країні – Мале займає площу всього 5,8 км2. Мале – столиця Мальдів, тут знаходитися єдиний на островах міжнародний аеропорт, який приймає найпопулярніші чартерні рейси, у тому числі і прямі рейси Київ – Мале. Якщо вам зручно оплатити онлайн, ви можете скористатися цією послугою та заплатити за поїздку за допомогою своєї банківської картки. За бажанням є можливість оплати готівкою у найближчому відділенні «Нової Пошти», якщо вам підходить такий варіант.

відпочинок на мальдівах

Казкові корали, величезна кількість незвичайних рибок і відмінні дайвінг-центри залучають на Мальдіви любителів дайвінгу. А місцева рибалка подарує Вам масу вражень та азарту. Тихий відпочинок на Мальдівах допоможе відпочити від міського шуму і щоденної метушні. Дістатись Мальдів можна також на крилах авіакомпаній Turkish Airlines, Qatar Airways, Emirates, зі стиковками в Стамбулі, Досі та Дубай відповідно.

Опис готелю Приватний розкішний курортний готель Nautilus розташований на атолі Баа, який є об’єктом всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, недалеко від затоки Ханіфару, де … Туристичний сезон триває цілий рік, середня температура води +27-29ºС. Ідеальним часом для поїздки на Мальдіви вважається сухий сезон, з грудня до початку квітня, коли панує комфортна безвітряна погода, а океанська вода чиста і прозора.

Ми Шукаємо Для Вас Найкращі Пропозиції

Місцева кухня сподобається любителям гострого, екзотичного та легкого. Це чудова країна для тих, хто цінує гастрономічні подорожі. Взимку на островах ви можете познайомитись із дивовижною красою підводного світу. Лаккадівське море, що входить до акваторії Індійського океану, славиться своїми мальовничими коралами. Таке проведення часу сподобається навіть новачкам підводного занурення.

Погода На Мальдівах

А як захочеться п’янкого коктейлю — будь ласка, але тільки на території готелю. На другий тиждень перебування на Укуласі ви починаєте ходити на пляж дещо приречено – не тому, що хочете, а тому, що ви ж уже тут. Саме час додати https://twist-dance.com.ua/ до свого відпочинку снорклінг, фрідайвінг, дайвінг – хто на що готовий. На Укуласі близько до берега підходить домашній риф, де є навіть черепахи. Кожен мальдівський острів – це райське місце з дивовижною флорою та фауною.

Курорти Мальдів

Дістатися з України до столиці острівної держави Мале можна літаком. Цілком реально спланувати відпочинок самостійно, відшукати квитки і готелі за низькими цінами. Але краще купити готовий тур — в цьому випадку вам не доведеться турбуватися про перельот на Мальдіви й назад, екскурсії та наявність номерів у готелях. Не варто сподіватись, що зараз трапиться диво, і ми скажемо що відпочинок на Мальдівах обійдеться вам в копійки.

Також ми розповідали, що українські туристи полетять на екзотичні острови прямими рейсами з Києва. Нагадаємо, ми писали, які країни для відпочинку оберуть українці в новому сезоні. Скільки коштує відпочинок на Мальдівах з України в другій половині січня – в матеріалі РБК-Україна.

У нас ви знайдете всеможливі тури, путівки на Мальдіви. Вибирайте відповідні готелі, де є триразове харчування, напої, послуги для дітей та інше, залежно від ваших побажань та переваг. Також звертайте увагу на кількість зірок готелю, його розташування, інші зручності.

Приблизно можна розділити сезони на літній, коли багато вологи та дощів, а також зимовий, коли дощів майже немає. З листопада до квітня завжди сонячна, ясна, приємна для купання погода, вода чиста, прозора. Погода в цей період стабільна та передбачувана. А ось влітку, починаючи з травня, погоду передбачити важко, можуть йти сильні зливи.

До речі, дайвери часто використовують течію як підйомник. Не потрібно чекати від Мальдів галасливих вечірок та розкішного шопінгу. Сюди їдуть для найкращого у світі снорклінгу, дайвінгу, кайтингу та серфінгу. У кожному готелі є дайв-центр із професійними інструкторами та спорядженням, а в деяких – навіть школи, де можна отримати сертифікат міжнародного зразка. На Мальдівах організують виходи у відкрите море на сучасних катерах та яхтах.